София, кв. Лозенец, ул. "Бигла" № 64, офис 1
02 4627054
(+3592) 4627054

Защо България

България е страна от Югоизточна Европа, член на Европейския Съюз от 2007 г. Тя разполага с интелигентни хора, споделящи Европейските ценности, които се вписват много добре в цялата Европейска картина.

Най-важното предимство, което има България в момента, са нейните хора.

Като следствие от това, не е учудващо защо България заема водещи позиции като най-предпочитана аутсорсинг дестинация в световен мащаб.

България е предпочитана аутсорсинг-дестинация за външните компании, работещи тук, предлагайки:

  • опитна и добре образована работна сила на много конкурентна цена;
  • корпоративни данъци и лични данъци върху доходите на физически лица с плоска ставка от 10%, която е най-ниската в Европейския Съюз;

Базирано на по-горните предимства, България е предпочитана дестинация за външни инвеститори за регистрация на фирми с цел оптимизация на данъчното облагане.

„Си Ай Джи България” ООД е активна на аутсорсинг пазара от 2008г. и предлага професионални счетоводни услуги, услуги по обработка на работни заплати и граждански договори, данъчно консултиране, услуги по регистрация на нови компании в България, отдаване персонал под наем и услуги по подбор на персонал.

„Си Ай Джи България” ООД е интелигентно решение за външните инвеститори, предлагайки аутсорсинг на основните административни дейности на своите клиенти.

Нашите конкурентни предимства са: задълбочени технически познания и експертиза, с акцент на финансите и счетоводството, мултинационален опит, кратко време за реакция и отговор, гъвкавост, отлично съотношение между цена и качество на услугите, надеждност, платформа за работа, основана на устойчиви корпоративни ценности, лоялност и доверие към клиентите ни.