София, кв. Лозенец, ул. "Бигла" № 64, офис 1
02 4627054
(+3592) 4627054

Услуги по подбор на персонал

staffrecruitment

Услуги по подбор на персонал

„Си Ай Джи България“ е лицензирана и действа  като агенция за подбор на персонал в България и в чужбина (най-вече страните от ЕС) и подпомага своите клиенти в намирането на най-доброто съвпадение на индивидуалните потребности на съответната компания при особеностите на  българския пазар на труда.

Нашата компания разполага с бази данни и мрежа от контакти на висококвалифицирани кандидати в различни области на бизнеса, това ни позволява  да бъдем  бързи и ефективни в процеса на подбор. Всеки ден ние помагаме на различни видове бизнес да открие талантите, от които се нуждае, и спомагаме с това за тяхното развитие, растеж и печалби.

 

Ние прилагаме по време на процеса на набиране на персонал:

  • Професионален подход към кандидатите;
  • Проверка на предишен работен опит и препоръки;
  • Тестване на поведенческите умения и бизнес поведение;
  • Проверка на меки умения и в повечето от случаите и твърдите умения чрез дълбочинно интервю и специализирани тестове (при счетоводители, логистици, финансисти, администратори, стоковeди, специалисти по ценообразуване и трансферни цени специалисти по планиране и анализ и др).

Ние осъществяваме услуги по подбор както за временни, краткосрочни назначения и кроткосрочни проекти, така и  подбор за постоянен щат с дългосрочни перспективи за кариерно развитие.

Във всички случаи след извършен от нас подбор ние осигуряваме гаранционен период в полза на клиента.

Услугите по подбор са винаги безплатни за търсещите работа и кариерна реализация лица, които са се обърнали към нас.

Направете запитване за Пейрол услуги